SLA AB är arbetsgivare för assistenter till Stefan Larsson. Vem jag är ska jag försöka förklara på denna sajt.

Jag är en kille på 50 år är född i Dalarna närmare bestämt i Ludvika uppväxt lite varstans i Sverige men i huvudsak i nordvästra Hälsingland med mina farföräldrar. Flyttade till Stockholm 1975 vid tolv års ålder hade väl en brokig tonårs period som alla andra på den tiden.Var med om en Mc-olycka vid 19-års ålder 1982 då jag blev rullstolsbunden,och har nu assistenter dygnet runt.

Mina intressen är musik mest hårdrock men mycket 50-60 tal och en del klassisk musik ochså,mitt främsta intresse är min usa-bil som jag brukar ta ut på sommaren en trimmad Dodge Charger R/T och bland annat kolla på så kallade street-race ute på Tullinge flygfält f18 försöker komma ut på strippen nån gång då och då bara för skojs skull för att se vad bilen går för,mer info om bilen hittar på www.slaab.se och Dodge Charger R/T.

Mina andra intressen är ju data förstås och även aktier och det som kallas teknisk analys inom aktieområdet ja det är väl lite om mig själv. Om du fortsätter att läsa den här sajten så får du en liten insikt hur det funkar .Jag har ganska många assistenter ca 16 stycken upp till tre stycken vid vissa tider. För att kunna komma upp på morgonen och under lite olika rutiner och aktiviteter på eftermiddagen och kvällen och komma till sängs framåt natten..


Dom flesta som jobbar i SLA AB har inte jobbat inom vård kategorin tidigare,men även utbildade assistenter är välkomna det som behövs är lite sunt förnuft och en ansvarskänsla för jobbet som sådant och en vilja att jobba med människor i deras hem


Här är lite olika alternativ du kan du nå mig på
Telefon : 08 604 10 39
Mobi 070 728 72 97
Fax 08 94 59 35

Postadress Horisontvägen 39 bv 128 34 Skarpnäck

                          Mail        GHOSTMAIL.GIF (32139 bytes)